Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tule mukaan ja tue toimintaamme

Yhdistyksen jäseneksi voi ilmoittautua jäseneksiliittymislomakkeella tai lähettämällä sähköpostia yhdistykselle osoitteeseen siuntion.kulttuuri@gmail.com. Pyydämme nimen lisäksi ilmoittamaan posti- ja sähköpostiosoitteen sekä halutessaan mahdollisen puhelinnumeron. 

  • Henkilöjäsenyys (jäsenmaksu 15 €) liittää myös mahdolliset perheenjäsenet yhdistyksen jäsenyyden piiriin. 
  • Kannatusjäsenyys (jäsenmaksu 30 €) on tarkoitettu yksityiselle henkilölle tai oikeuskelpoiselle yhteisölle, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa. Liittää myös jäsenen mahdolliseen perheeseen tai yhteisöön kuuluvat henkilöt jäsenyyden piiriin. 
  • Yhteisöjäsenyys (jäsenmaksu 30 €) on tarkoitettu yrityksille ja yhteisöille. Liittää myös jäsenen yritykseen tai yhteisöön kuuluvat henkilöt jäsenyyden piiriin. 

Jäsenmaksu suoritetaan yhdistyksen pankkitilille Aktia FI51 4055 0011 4675 58.

Jäsenmaksun yhteydessä voi halutessaan suorittaa myös jäsenmaksua suuremman summan yhdistyksen toiminnan tukemiseksi. Kaikki meille osoitetut lahjoitukset otetaan kiitollisuudella vastaan. 

Jäsenmaksusuorituksen jälkeen jäsen saa sähkö- tai kirjepostitse jäsenyystodistuksen kuluvalle vuodelle.

 

Teemme mielellämme yhteistyötä yhteisöjen ja yritysten kanssa

Yhdistyksen tukijat ja yhteistyökumppanit voivat vaikuttaa Siuntion ja sitä ympäröivän alueen asuin-, liiketoiminta- ja liikenneympäristön suotuisaan kehittymiseen ja toteuttaa näin yhteiskuntavastuutaan. 

Yhdistyksen tukijoita ovat muun muassa Scandic Siuntio, Hankkija Oy Virkkalan myymälä, K-Rauta Kirkkonummi, K-Rauta LohjaPrisma Kirkkonummi, Siuntion kunta ja S-Market Siuntio.

Yhdistyksellä on yhteistyösopimus Hankkija Oy Virkkalan myymälän kanssa. Yhdistyksemme jäsenet saavat 8 % alennuksen puutarhapuolen normaalihintaisista tuotteista, mukaanlukien puutarhan pienkoneet, kuten esim. ruohonleikkurit ja moottorisahat. 

Yhdistyksellä on yhteistyösopimus Kakkutukku Oy:n kanssa. Yhdistys voi myydä Kakkutukku Oy:n keksi- ja karamellituotteita projektiluonteisesti erilaisissa tilaisuuksissa sekä myös Sonjan Minimarketin tiloissa. 

Yhdistyksellä on yhteistyösopimus K-Rauta Kirkkonummen kanssa. Jäsenemme saavat suuresta osasta liikkeen tuotteita 5-12 % alennuksen.

Yhdistyksellä on yhteistyösopimus K-Rauta Lohjan kanssa. Jäsenemme saavat 10 % alennuksen kaikista puutarhan puista ja kasveista kesäkaudella 1-5.-31.8, sekä ympärivuoden 10 % alennuksen Cello-kaasugrilleistä. 

Yhdistyksellä on yhteistyösopimus mainos- ja kuvapalvelutoimisto Oy aaBee Ab:n ja Kuvakauppa Hymykuopan kanssa. Jäsenemme saavat 10 % alennuksen yrityksen tuotteista ja palveluista, lukuunottamatta passikuvia ja jälleenmyyntituotteita. 

Yhdistyksellä on yhteistyösopimus Puutarhaliike Reiman Oy:n kanssa. Jäsenemme saavat 5 % alennuksen vähintään 10 euron normaalihintaisesta ostosta.

Yhdistyksellä on yhteistyösopimus Sonja Minimarketin kanssa, Asematie 1, 02580 Siuntio. Yhdistyksellä on mahdollisuus pitää liikkeessä omaa myyntipöytää, jossa myynnissä on mm. Kakkutukku Oy:n keksi- ja karamellituotteita. 

 

Hinta-alennukset yllä mainituissa kauppaliikkeissä eivät koske kampanjahinnoiteltuja tai määräaikaisalennustuotteita. Alennuksia ei myöskään voi liittää muihin alennuksiin tai ostoetuihin.